Gundogs.be

NL | EN | DE |E-mail   
Goede namiddag   
 
 
Go Back
Rassen : Labrador Retriever

FTW Go Back Running on Faith x FTW Troddenmills Full Throttle of Leacaz Inmiddels is het nestje geboren (5 teefjes en 1 reu). Ze zien er sterk, gezond en veelbelovend uit!
Website

Maranchaís Dream
Rassen : Labrador Retriever

Maranchaís Dream verwacht half April een nest van NoŽ Sharonís Hometown met De Beire Arlet Star. Maranchaís Dream verwacht half Mei een nest van FTW/Westmacott Heidi(Shiva) met FTCH Levenghyl Malusi(Arriba Meer info : https://www.facebook.com/marancha.s.dream/
Website

 
 
 
 
 

Inleiding

Welkom op www.gundogs.be

Sinds 2002 verzameld Gundogs.be alle wedstrijduitslagen van de werkende retriever in BelgiŽ. Heden is Gundogs.be de referentie van en voor de werkende retriever in BelgiŽ. In het facebook tijdperk waarin wij vandaag leven, snakt men naar informatie. Hoe meer, hoe liever. Daarom moest de site vernieuwd worden en kan men heden actief meewerken om de informatie zo correct mogelijk te houden en onderhouden. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om hun eigen gegevens en die van hun hond(en) zelf te beheren. Eens je gebruikersaanvraag goedgekeurd, kan je van start gaan. Het aanvragen van zo'n gebruikersnaam is enkel zinvol als je een retriever hebt en wenst deel te nemen aan een WT of FT.

Het is belangrijk dat informatie correct is. Laat aub iets weten indien er op deze site onvolledige of verkeerde informatie staat.

Ik aanvaard geen uitslagen meer van wedstrijden, als de inschrijfprocedure niet via Gundogs.be gebeurd is. Voornaamste rede is dat het maar al te vaak voorkomt dat de naam van de hond of voorjager verkeerd wordt doorgegeven, waardoor veel informatie verkeerdelijk aan elkaar gelinked wordt. Dit is nietmeer te onderhouden. Wel kan men individueel zijn resultaten toevoegen.

Ik denk dat dit volstaat, geniet nu maar van de site ...

Correspondentie adres van www.gundogs.be:
E-mail: info@workingretriever.be

 

Euregio Gundogs