Trainingclub De Gouden Jachthoorn vzw

Jachthondenschool voor Retrievers - Lid van de KKUSH. nr 982
HomeKennismakingOnze School De retrievers DocumentenFoto'sLinksContact

Kennismaking

Trainingclub De Gouden Jachthoorn is een club die openstaat voor iedere retriever eigenaar. Het is een club die zijn leden iets wenst bij te brengen van de hondse dingen (=omgang tussen mens en hond) en voornamelijk, hoe om te gaan met een retriever. Tevens is onze club een vereniging die al het nodige te bieden heeft aan mensen die interesse vertonen in het wedstrijd en/of jacht gebeuren.

Wij zijn een ras vereniging die opgericht werd om de belangen van de Golden Retriever te behartigen, zij is echter uitgegroeid tot een vereniging waar alle retrievers welkom zijn.

Daar de retrievers jachthonden zijn, trachten we van bij de start van de opleiding (Puppyklas vanaf 12 weken) rekening te houden met de eisen die eventueel later worden gesteld aan hond en voorjager tijdens een wedstrijd en/of jacht. Vooraleer men met een specifieke jachtopleiding kan beginnen dient de voorjager met zij hond een club gehoorzaamheidsbrevet te halen.

Naast de zondagse lessen, organiseren de mensen van GAB iedere derde zondag van de maand een wandeling in de omgeving van de club. Tevens organiseert onze club tal van nevenactiviteiten om zodoende onze leden op de hoogte te houden van wat er allemaal in onze club en de retrieverwereld leeft.

Ben U op zoek naar een pup of wenst u meer informatie, dan moet u zeker ons artikel zoektocht naar een geschikte pup lezen.

HomeKennismakingOnze School De retrievers DocumentenFoto'sLinksContact